Deskohraní aneb olympiáda duševních sportů

deskohraní 2006Další akcí, která je za dveřmi, bude od 30. září do 8. října Deskohraní 2006. Jedná se o již 6. ročník. Uskuteční se na tradičním místě v Tyršově domě (Újezd 40, Praha 1) a přijít můžete kdykoliv mezi 9-22 hodinou. Vstup je zdarma.

Čeká na vás především velká herna - Ludotéka, kde si můžete zahrát z široké nabídky více než stovky deskových her klubu Paluba, jenž je také pořadatelem akce.

Na začátku Deskohraní budou oznámeny nominované deskové hry na cenu Hra roku 2006. Její volba a vyhlášení proběhne v závěru festivalu.

Součástí programu jsou také turnaje, jichž se rovněž můžete zúčastnit, pokud se přihlásíte. Organizátoři garantují účast (a slevy na startovném) jen do 20. září. Pokud si chcete zasoutěžit ve vaší oblíbené hře, tak s přihláškou neváhejte. Z jakých turnajů si můžete vybírat (výběr, více viz na webu Deskohraní):

30. září: Olympijský turnaj v Osadnících z Katanu - dodatečná kvalifikace na finále Mezinárodního mistrovství ČR; Funkenschlag; Viva il Re!; Bang!; Scrabble;
1. října: Finále Mezinárodního mistrovství ČR v Osadnících z Katanu; Proroctví; Othello;
2. října: Sankt Petersburg;
4. října: Carcassonne: Objevitelé;
6. října: 6 bere!;
7. října: Abalone;
8. října: Mistrovství ČR v Carcassonne; Puerto Rico; Zatre.

Odkazy:
  • Deskohraní - 6. ročník mezinárodního festivalu her v Praze
  • Hra roku - volí ustavená Akademie her. Cílem ceny je propagovat kvalitní hry, které jsou dostupné pro nejširší veřejnost.
***

Žádné komentáře: