Napište si o rozšíření ke hře Zooloretto

Zooloretto - krabiceJednou z novinek tohoto roku je Zooloretto. Její autor Michael Schacht hru představil na lednovém veletrhu v Norimberku. Je to desková hra postavená na mechanismu karetní hry Coloretto, jak ostatně sám název napovídá. Stanete se ředitelem vlastní zoo a budete se o ně starat.

Vydavatel hry Abacusspiele již také připravil minirozšíření Zooloretta. Máte možnost ho zdarma získat. Stačí, když na e-mail mailto:zooloretto@abacusspiele.de?Subject=Zooloretto_Gewinnspiel pošlete svou úplnou poštovní adresu. Podle všeho nabídka platí pro každého. Minirozšíření obdržíte společně s obsáhlým katalogem poštou. Budete také zařazeni do losování o tři hry: Bang de lux, Apache a Koala. E-mail ale musíte odeslat do 21. května.

Že hru nemáte? A rozšíření tedy nevyužijete? Je to jen na vás. Na již tradičním herním setkání Pfefferkuchel, které se konalo koncem března, probíhala anketa o nejlepší hru - Zooloretto v ní dopadlo velmi dobře :-)

Aktualizace: Kdo si o rozšíření napsal, obdržel do své schránky pohlednici s třemi políčky do své zoo. Na druhé straně pohlednice jsou pravidla.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: