Essen aneb hra je dobrodružství

Spiel 2007"

Hra je jedinečné dobrodružství pro celou rodinu," tak zní podtitul unikátního herního veletrhu, který se každoročně koná v německém Essenu. Letos se uskuteční 18.-21. října. Je to velký svátek všech lidí bez rozdílu věku, kteří hru považují za skvělou zábavu, ale i výzvu a příležitost ukázat, co v nich je. Návštěvníci si zde mohou vyzkoušet nejžhavější novinky, vybrat si z velké nabídky her starších a doplnit tak svou sbírku. Na veletrhu probíhají velké turnaje, například Mistrovství světa v Osadnících z Katanu či Carcassonne nebo prestižní turnaj družstev EuropeMasters.

Essen 2006 - hernaV Essenu se prezentují všechna významná herní vydavatelství z celého světa. Jsou zde ale k vidění a odzkoušení hry malých a jinak nedostupných vydavatelství i jednotlivců. Letos budeme mít také minimálně dvojí české zastoupení: Czech Board Games a Czech Games Edition. Kdo se chce setkat se autory her, má zde jedinečnou příležitost je zastihnout.

Pokud vás deskové hry a dění okolo nich zajímá natolik, že uvažujete o účasti na této akci, tak se můžete připojit k dalším stejně naladěným lidem. Stejně jako loni si můžete zarezervovat ubytování na portálu od hráčů pro hráče - deskovehry.cz za velmi přijatelnou cenu. Je zde také dopravní "minibazar", který umožňuje domluvu na dopravě, nabídnout volné místo v autě či zveřejnit poptávku po dopravě. Na stránce naleznete také další podrobnosti a odkazy.

Odkazy:

***

Žádné komentáře: