České vydání Agricoly je tady

České vydání AgricolyPokud jste už netrpělivě čekali na Agricolu, tak jste se se dnes dočkali. Kompletní české vydání je již k dispozici například v prodejně MindOK v Kotvě či v internetovém obchodě Svět deskových her. Nic tedy nebrání, abyste si ji mohli vzít s sebou na prázdniny či dovolenou a pronikli do jejích tajů a užili si správnou venkovskou atmosféru. Hra je skvělá ve dvou i pěti hráčích. A pokud náhodou zůstanete sami? Nevadí, prima je i hra pro jednoho hráče :-)

Pokud si zakoupíte se základní hrou také rozšíření, obdržíte jako bonus také speciální Z-pack s 24 kartami profesí a vybavení.

Příjemnou zábavu, a ať vám vaše malé hospodářství vzkvétá ;-)

Odkazy:

Související články:

***

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

hej hej, super novinka, cakame s priatelkou na tuto hru ako na spasenie, zaujimava moze byt ale aj hra v jednom cloveku...
od temy-> nevie niekto ake su zlavy za aky pocet DOKov?dik

Anonymní řekl(a)...

Na hru jsme se s přítelkyní moc těšili, ale po hodině a půl jsme to zabalili. Ta pravidla jsou STRAŠNÁ a ZMATENÁ! Nikde není pořádně vysvětleno co jaká kartička znamená (a že jich tam je!) a herní mechanizmus je tam vysvětlený tak nějak na přeskáčku :(
Návod na tuhle hru chtěl opravdu mnohem více péče!
Jinak věřím tomu, že až se tím prokoušeme, tak to bude super bomba!!!

Anonymní řekl(a)...

"Zaváděcí hodnota 1 DOKu pro duben 2008 je 10 Kč."

Jakub řekl(a)...

První hru vám doporučuji nepoužívat karty povolání a malých vylepšení. Hrajte rodinnou variantu pravidel, abyste rychleji pronikli do fungování hry a jejích předností.

Tom řekl(a)...

S těmi pravidly souhlasím. Včera jsem s tím zápasil taky přes hodinu a půl a dnes budu pokračovat, abych si vůbec mohl zahrát.

Věřím že ta pravidla jsou takhle neintuitivně i v originální verzi, osobně bych tam uvítal lepší příklady...

Jinak bude asi hra srozumitelná, o to nemám strach...

Unknown řekl(a)...

Tak jsem si dneska v pasáží Rokoko taky pořídil komplet Agricoly. Tak se na to jdu podívat, jestli ty pravidla jsou opravdu tak strašný, jak jsem si tady přečetl. Doufám, že ne..

Anonymní řekl(a)...

Musím dát za pravdu kritikům pravidel. Včera jsem si udělal večer se čtením pravidel (asi 50 minut) a dnes si ho budu muset zopakovat. Je to děs - hra se sice designem krabice i po formální stránce pravidel snaží imitovat Alea řady, ale jejich pravidla jsou skutečně jinde (minimálně jsem už našel chyby v odkazech na jiné stránky)... ale potěšilo mě poděkování, je to milé...

Anonymní řekl(a)...

Hra je vynikající, někdo tu píše, že pravidla jsou strašná a zmatená, ze začátku mi to taky přišlo, ale když se člověk do nich začte, tak jsou k pochopení. Chce to trpělivost :-) Hru mohu všem jen doporučit!

Anonymní řekl(a)...

Hra je opravdu výborná, ale na to, jak srozumitelná a jednoduchá ta pravidla jsou je to v návodu napsané zbytečně složitě.

Osobne bych uvítal plakát (velikost A2), který to vysvětluje, u každého platíčka napsané, která strana na co je. Na plakátu by měla být hrací deska, oblasti, co se na které děje a popis jednotlivých akcí, pokud možno v odrážkách.