Novinka Space Alert se ukáže v Essenu

Dnes na svém webu CGE zveřejnilo, jaké novinky chystá na tento podzim. V Essenu bude mít premiéru nová hra Vládi Chvátila Space Alert. Představena budou také nová rozšíření předchozích dvou her. Těšit se můžete na Šestiměstí: Družina věrných a na Galaxy Trucker: Velké rozšíření.

Space Alert - ukázkaSpace Alert je kooperativní hra pro 2–5 hráčů. Jako členové posádky malé vesmírné lodi se vydávají na průzkum nebezpečných sektorů vesmíru. Jeden let přitom trvá rovných deset minut. Úkolem posádky je, aby společně cestu tam a zpět absolvovali, aniž by se jim loď cestou rozpadla. Musí totiž čelit různým záludnostem neznámého vesmíru: mezihvězdným obludám, nepřátelským kosmickým lodím či vetřelcům. Jedna partie může trvat okolo 30 minut.
Šestiměstí - ukázka
Rozšíření Šestiměstí: Družina věrných umožňuje hru i šestému hráči. Nově mohou hráči při návštěvě města získat spojence z různých společenských vrstev. Takto vzniklá družina jim pak během hry i při závěrečném bodování pomáhá. Hra tak získává určitou gradaci, která v základní hře poněkud chyběla.

Galaxy Trucker: Velké rozšíření je vlastně soubor menších rozšíření. Také zvyšuje počet hráčů, a to na pět. Obsahuje tedy další herní materiál, nové dílky pro vaše lodě. Hra by měla získat více destrukce, interakce a zábavy. Těšit se můžete na vylepšenou verzi vánočního rozšíření Drsné štreky.

Odkaz:
Související články:
***

Žádné komentáře: