Hrdiny BattleLore očekávejte na podzim

V minulém roce odkoupili Fantasy Flight Games hru BattleLore od Days of Wonder. A od té doby jsou všichni příznivci této hry v očekávání, jak se nový vydavatel bude starat a co nabídne. Dal si na čas, ale to vše nejspíš víte. Po delším čekání jsme se konečně dočkali příslibu většího rozšíření, které se bude jmenovat Heroes. Přinese deset originálních figurek hrdinů a na 110 karet dovedností, artefaktů, a mnoho dalšího. To vydavatel slibuje. Uvidíme, jaká bude realita. Ohlášeným termínem uvedení je letošní podzim.

Na stránkách Fantasy Flight Game se můžete prozatím seznámit s vlastnostmi a ukázkovými kartami vlastností dvou hrdinů: kněze (Cleric) a rošťáka (Rogue). Zatímco kněze jeho vlastnosti předurčují k vylepšení vaší obrany, rošťáka můžete pověřit záškodnickými a nečekanými útoky. Z prvních zpráv se rozšíření nejeví vůbec špatně. Hra by mohla být obohacena o nové taktické prvky.

Otázkou ještě zůstává, zda a kdy Fantasy Flight Games znovu vydají hru BattleLore a všechna rozšíření, které jsou z velké části v současnosti nedostupné (v anglické verzi).

Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: