Svět deskových her otevírá nové prostory

SDH

Svět deskových her si již vydobyl pevné místo mezi specializovanými herními obchody. Zákazníky oslovuje širokou nabídkou společenských her a především novinek. Tento víkend, 7. a 8. listopadu, slavnostně otevírá nové prostory, kde si budete moci hry jednak koupit, jednak prohlédnout i vyzkoušet. Akce bude mít formu herního odpoledne. Kdo přijde bude moci vyzkoušet nejednu novou hru přivezenou z Essenu.
Nové prostory se nacházejí v Krymské 22 na Praze 10. Otvírací doba bude zatím nepravidelná, takže doporučuji domluvit návštěvu telefonicky na čísle 732 469 498.

Tuto sobotu i neděli bude otevřeno od 15 do 20 hodin. V sobotu si budete moci vyzkoušet novinky přivezené z Essenu. Těšit se můžete na BasketBoss, Fabrikmanager, Macao, Magister Navis (Endeavor), Tinner´s Trail, Tobago a Ubongo 3D. V neděli pak dorazí autor hry Loděnice – Vláďa Suchý, aby vás se svou novou hrou osobně seznámil. Vydavatelství CGE Loděnici úspěšně představilo na veletrhu v Essenu. Do konce listopadu by mohlo být k dispozici i české vydání.

Pravidelné herní pondělky
Od 25. ledna si můžete v nových prostorách zahrát každé pondělí od 17 do 20 hodin (v případě zájmu i déle. Přijít můžete bez ohlášení. Více na webu.

Odkazy:

***Aktualizace 20. ledna 2010

Žádné komentáře: