Sedmé číslo spielboxu s rozšířením k Zoolorettu

Poslední číslo spielboxu roku 2010 opět přineslo hutný obsah. Přečíst si můžete recenze novinek, například her Asara a Dominant Species. V rozhovoru se od Wolfganga Kramera dozvíte, jak vznikla Asara. Obsáhlý článek se ohlíží za veletrhem v Essenu, shrnuje, jaké novinky přinesli jednotlivý vydavatelé (včetně CGE). Jako bonus čtenáři dostali minirozšíření ke hře Zooloretto: Christmas Tree.


Minirozšíření Vánoční stromeček (Christmas Tree) představuje jednu destičku s výběhem, ve kterém je ozdobený stromeček. Může se kombinovat s dalšími rozšířeními hry Zooloreto. Výběh se stromečkem získá ten hráč, který jako první zaplní šetkový výběh. Jednou za hru pak může do tohoto výběhu umístit minci, a za to si vzít z jedné hromádky tři kartičky, z nichž si jednu umístí do své Zoo.

Pokud se zajímáte o dětské hry, pak by vás mohly zajímat články o hrách Die kleinene Zauberlehrlinge (od 5 let, 2–4 hráči), Kleine Froschmusik (od 5 let, 2–4 hráči), Karla Kuchenfee (od 5 let, 3–6 hráčů), Mit Felix durch Deutschland (od 6 let, 2–4 hráči), Käse Kaos (od 5 let, 2–4 hráči), Findevier (od 5 let, 2–6 hráčů).

Přehled recenzí:

Asara – pro 2–4 hráče (autoři: W. Kramer, M. Kiesling, vyd. Ravensburger)
Die Säulen der Erde - Das Kartenspiel – pro 3–4 hráče (autor: Michael Rieneck, vyd. Kosmos)
Safranito – pro 2–4 hráče (autor: Marco Teubner, vyd. Zoch)
K2 – pro 1–5 hráčů (autor: Adam Kaluža, vyd. REBEL.PL)
LEGO Harry Potter Hogwarts – pro 2–4 hráče (vyd. LEGO)
Thunderstone – pro 2–5 hráčů (autor: Mike Elliott, vyd. Pegasus/AEG)
Dominant Species – pro 2–6 hráčů (autor: Chad Jensen, vyd. GMT)

Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: