Dominion Tour 2011 je v poločase

Série turnajů v karetní hře Dominion projíždí celou republiku a těší se ze zájmu hráčů i organizátorů z řad klubů a různých sdružení. Dosud se uskutečnilo 20 turnajů. Dalších 18 čeká na své hráče. Ti, co projdou úspěšnou kvalifikací, postoupí do velkého říjnového finále v rámci mezinárodního festivalu her Deskohraní. Akce je určena všem, kdo mají chuť do hry. Nemusí mít žádné zvláštní schopnosti.

Turnajů se dosud zúčastnilo na 376 hráčů. Zajímavostí jistě je, že se při hře setkávají lidé různých generací. Nejmladšímu účastníkovi bylo 5 let a nejstaršímu 70. Dosud se do finálového turnaje kvalifikovalo 33. Počet míst není omezen, takže máte ještě šanci. Stačí splnit kvalifikační podmínky – získat 2 kvalifikační body.

Letos organizátoři Dominion Tour vyhlásili také juniorskou kategorii. „Na turnaje nám hodně chodí děti," vysvětluje Jakub Těšínský. "Připravujeme také samostatný finálový turnaj. Děti hra vyloženě baví, a některé z nich se dospělým vyrovnají, či dokonce zanechají své rodiče ve výsledkové listině hluboko za sebou.“

Turnaje pokračují v Jihlavě, Kopřivnici, Kladně, Praze, Uhříněvsi, Hořovicích, Táboře, Třebíči, Rudné a dalších městech. Termíny a místa konání dalších turnajů naleznete na webových stránkách www.dominiontour.cz. Jednotlivé turnaje pořádají různé organizace a kluby, jednotlivci, Domy dětí a mládeže, mateřská a komunitní centra a další dobrovolníci.

Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: