Novinky: Civilizace, 7 divů světa a Mafie jsou kompletně v češtině


Slavná počítačová hra Civilizace od Sida Meierse získala novou deskovou podobu, která respektuje řadu principů PC hry (pátého dílu). Nyní dorazilo i její kompletní české vydání. Blackfire ji vydal pod názvem Civilization Desková hra. Staňte se vůdcem jednoho z národů a veďte ho k vítězství...

Není to však jediná novinka. K dispozici je i české vydání hry 7 Wonders (7 divů světa). Seznam červencových novinek tím není úplný. MindOK připravil hru Mafie, která vám připomene oblíbenou hru Městečko Palermo. Hry zakoupíte ve specializovaných obchodech.


V karetní hře 7 divů světa každý hráč buduje své město, o které se po tři věky stará a zvelebuje ho. Hra má jednoduchá pravidla, krátkou herní dobu i při větším počtu hráčů. Je to pěkná hra pro více hráčů.


Mafie vás zavede do bouřlivých dvacátých let minulého století. Město je uprostřed souboje mezi právem a bezvládím. Policie bojuje proti mafii ze všech sil. Hráči jsou rozděleni na mafiány a policisty v utajení, kteří se snaží postup zločinu zastavit. V průběhu hry hráči zjišťují, kdo patří k jejich straně a snaží se získat důvěru ostatních. Zvítězí mafie, nebo zákon?



Související články:
Odkazy:

Chcete koupit hru Civilizace?

Sid Meier's Civilization lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: