Novinky: Lovci noci vyšli v češtině

Hra Lovci noci je již dostupná v českém vydání, které připravil MindOK. Nic už vám nebrání ponořit se do temného světa upírů a vlkodlaků a utkat se v nelítostném boji o nadvládu, ať už za jednu, nebo druhou stranu. Případně můžete zastávat neutrální roli lidí, kteří hrají podle vlastního cíle.

Přitažlivá je hra velkou interakcí mezi hráči a skrytými rolemi. Přístupná je i díky jednoduchým pravidlům a krátkému hernímu času.

Hru si můžete ještě dnes a zítra vyzkoušet na Deskohraní (pokud se můžete vydat do centra Prahy, kde se mezinárodní festival her koná).

Podobně jako ve hře Bang! představuje každý hráč jednu postavu, která má své jedinečné vlastnosti. Teprve v průběhu hry zjišťujete, kdo je kdo. Jedná se o týmovou hru, takže je potřeba si dát pozor, abyste zbytečně neoslabili svého spojence. Upíři loví vlkodlaky a naopak vlkodlaci upíry. Lidé se přiklání k jedněm, nebo k druhým, jak se jim to hodí.

Hráči v průběhu hry sbírají nejrůznější předměty, zbraně a kouzla, aby se dokázali lépe bránit, ale především útočit. Speciální karty slouží jako nápověda při odhalování rolí ostatních hráčů.

Hra má jednoduchá pravidla a je rychlá, takže nevadí, že hráči vypadávají. Můžete vyhrát, i když jste byli vyřazeni, protože to vaše strana těm druhým nandala. Každá postava má svůj cíl, když ho splní, vyhraje. Vítězů tak může být i několik. Hra je určena 4–8 hráčům. Více zábavy si užijete ve větším počtu.

Hra původně vyšla pod anglickým názvem Shadow Hunters. České vydání je připraveno podle německé edice Jäger der Nacht, která má odlišnou grafiku a v níž proti sobě bojují upíři a vlkodlaci.

Odkazy:
Související články:
Chcete si hru Lovci noci koupit?

Lovci noci - spol.hra lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: