Chystá se: Na podzim přijde Vládce Tokia

Vydavatelství REXhry ohlásilo další pěknou novinku, která stojí za pozornost. V českém vydání se bude jmenovat Vládce Tokia, pro někoho již známý King of Tokyo. Hru můžeme očekávat v říjnu. Je založena, podobně jako Bang!, na velké interakci mezi hráči. Hráči totiž představují komiksová monstra, která soupeří o nadvládu nad Tokiem. Bijí se hlava nehlava. O zábavu a zvraty tak není nouze. Jen ten nejsilnější vyhraje.  

Autorem hry Vládce Tokia je Richard Garfield, kterého nejvíce proslavily hry jako Magic: The Gathering nebo RoboRally. Hra pro 2–6 hráčů. Co hráč bude dělat, určí třemi hody kostek s různými symboly. Může ničit Tokio a získávat body, útočit na ostatní, léčit se či hromadit energii. Za energii získává nejrůznější schopnosti, které mu pomáhají zničit soupeře. Hra je svižná a zábavná. Rozhodně je na co se těšit.

Společně se základní hrou obdržíte také 11 promo karet, které bylo možné získat loni v Essenu. Bude to takový malý dárek navíc.


Pro úplnost dodám, že se v zahraničí chystá rozšíření King of Tokyo: Power Up! Každý hráč získá speciální sadu karet, které mu dají možnost zahrát něco nečekaného. Před tím je ale bude muset aktivovat.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: