I letos můžete vyrazit na Dominion Tour

Za pár dní, v neděli 20. ledna, se koná první ze série turnajů ve hře Dominion. Začne jím čtvrtý ročník Dominion Tour. Turnajů se můžete zúčastnit i vy, a pokud uspějete, získáte potřebný počet kvalifikačních bodů, můžete postoupit na mistrovství České republiky, které se bude konat v rámci Deskohraní v říjnu. Stejně jako v minulých ročnících se bude hrát o ceny, které věnuje Albi.

Dominion Tour začíná 20. ledna v Ústí nad Orlicí a pokračuje 2. února v Dobříši. Postupně projede celou republiku. Podrobnosti ke každému turnaji se dozvíte na oficiální stránce akce.

Turnajů v rámci Dominion Tour se mohou zúčastnit všichni, bez rozdílu věku. Pravidla Dominionu jsou jednoduchá, takže je před turnajem naučí i nováčky. Zachována zůstane juniorská kategorie pro účastníky mladší 13 let i pravidla pro kvalifikaci do finálového turnaje.

V turnaji se bude hrát se sadou, která bude kombinovat karty ze základní hry Dominion, z Intrik, z rozšíření Pobřeží a Prosperita.

S Dominionem se tak můžete seznámit například v Českých Budějovicích, Týništi nad Orlicí, Plzni,
Brně, Praze, Dobříši, Ostravě, Strakonicích, Karlových Varech, Hradci Králové, Ústí nad Labem, Olomouci a řadě dalších měst.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: