Chystá se: Civilization bude mít české rozšíření

Další pěknou ohlášenou novinkou, kterou pro letošek připravuje Blackfire, je Fame and Fortune, rozšíření k deskové hře Civilization. Do tisku by hra měla jít v rámci mezinárodního vydání v září. Takže na podzim by mohlo být k dispozici v českém vydání. Civilizaci si budete moci zahrát až v pěti hráčích a za nové národy.

Aktualizace: Český název rozšíření bude Sláva a bohatství.

Hra Civilization je strategická hra pro 2–4 hráče, kterou připravil Kevin Wilson podle známé PC hry (konkrétně podle pátého dílu). Hráči vedou jeden z národů. Jejich cílem je získat převahu nad ostatními národy. K vítězství vedou různé cesty od vojenské převahy po kulturní.

Rozšíření Sláva a bohatství vám poskytne herní komponenty pro pátého hráče. Obsahuje také čtyři nové civilizace (Řekové, Arabové, Indové a Španělé), nový balíček s osobnostmi, nové dílky map, více než 150 nových karet a 120 nových žetonů. Rozšíření přináší nové možnosti, a to díky kartám významných osobností či investic, hlavní město mohu proměnit v metropoli, zvýšit obranu města díky opevnění, karavany zas zvýší produkci města, relikvie poskytnou speciální schopnost.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: