Novinka: Karetní hra Sedm draků

Před pár týdny MindOK vydal rodinnou hru Sedm draků. Určena je pro 2–5 hráčů a je přístupná pro hraní s dětmi od 8 let. Jedná se o rychlou karetní hru, kterou si můžete vzít s sebou kamkoliv. Karty zobrazují draky různých barev. Vaším úkolem je propojit sedm karet vašeho draka dřív, než se to podaří někomu jinému.

Sedm draků je jednoduchá a rychlá karetní hra. Využívá princip známý z domina. Zde se přikládají karty se stejnou barvou. Karty jsou různým způsobem rozděleny obrázky různých draků v různé velikosti. Hra je navíc obohacena o akční karty. Na začátku hry také každý hráč dostane tajný cíl: barvu draka, jehož sedm karet má propojit.

Ve svém tahu hráč zahraje jednu ze tří karet v ruce tak, aby navazovala na dříve vyložené karty, nebo zahraje akční kartu. Jejich efekt může překvapivě zamíchat situací ve hře. Hráč si například vymění karty s jiným hráčem, vezme si libovolnou vyloženou kartu do ruky či ji přemístí, všichni hráči si vymění kartu s cílem. Akční kartu získá hráč tehdy, když se mu vyloženo kartou podaří spojit více barev.

Hra má pěkné ilustrace draků, které hře dávají příjemnou fantasy atmosféru.

Odkazy:
Chcete si hru Sedm draků koupit?

Sedm draků rychlá karetní hra lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: