Novinky: Logické hry pro jednoho od Albi

Albi nově nabízí také logické hry pro jednoho hráče. Určené jsou pro děti od 6 let, ty složitější od 8 let, ale osloví i starší děti a dospělé. Hry pocházejí z dílny firmy Popular Playthings. Jsou velmi pěkně graficky připravené. Díky množství logických úkolů si procvičíte hlavu. Vybrat si můžete například Veselou farmu, Město budoucnosti, Neposlušné potrubí, Hurá do kempu či Došel benzín.

Veselá farma
V této logické hře řešíte, jak všechny lidi, zvířata a věci na farmě uspořádat, aby se na malém prostoru srovnali. Všechny figurky musí mít své místo. Logických úkolů je celkem 50. Složitější úkoly mají i variantu pro děti (s nápovědou). Jednotlivé figurky jsou detailně propracované.  

Utopia – město budoucnosti
Vaším úkolem je postavit město, které bude z dálky tvořit krásné panorama. Podle zadání vytvoříte trojrozměrný model města tak, že správně umístíte šestnáct mrakodrapů. Procvičíte si nejen logické myšlení, ale i prostorovou představivost. Celkem budete moci vyřešit 50 úkolů, které jsou rozděleny na dvě části. V první části úkolů se dozvíte, kolik mrakodrapů byste měli vidět z jednotlivých stran. V dalších úkolech pak dostanete nové informace, například maximální počet stejných mrakodrapů v určitém pohledu.




Došel benzín!
V této hře máte uspořádat čerpací stanici podle zadání. Musíte posouvat autíčky a stojany podobně jako ve známém hlavolamu Patnáctka. Je to jednoduchý a pěkně provedený hlavolam pro celou rodinu.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: