Frodovy deskové hry slaví 8. výročí – přijďte si zahrát

Dnes je tomu osm let od založení těchto stránek o moderních společenských hrách. To si zaslouží oslavu. A jak jinak než herní. Zvu vás na sobotní odpoledne a večer 9. listopadu do herny Světa deskových her, kde budete mít možnost vyzkoušet novinky z letošního Essenu, například Rampage, Lewis & Clark, Russian Railroad, Glastonbury, Zapadákov 2, Smash up!. Zahrát si můžete i leccos z dříve vydaných her. A vezměte s sebou i děti, pro které jsou k dispozici pěkné dětské hry :-)

Stále mě baví objevovat nové herní nápady a světy a dělit se o to na stránkách tohoto webu. Těšit se můžete na recenze her různých žánrů a typů, více se chci zaměřovat i na dětské hry. Her je opravdu hodně, proto i nadále plánuji psát především o těch opravdu dobrých nebo něčím výjimečných hrách. Důležitá je pro mě osobní zkušenost s hrou a nejlépe vyzkoušení s různými lidmi.

Hernu Světa deskových her najdete v Žitomírské 30 ve Vršovicích. Dobře se sem dostanete například z I. P. Pavlova autobusem X22. Podrobnosti s plánkem najdete na webu. 

Akce je otevřená. Budu však rád, když mi napíšete, že se zastavíte. Přijďte si zahrát nebo i jen na kus řeči. Budu se těšit.

***

Žádné komentáře: