Dungeon Lords jsou na Kickstarteru

Letos uplyne pět let od prvního vydání hry Dungeon Lords od Vládi Chvátila (česky Vládce podzemí). CGE toto výročí oslaví společně s fanoušky této hry výroční edicí, kterou mohou všichni zájemci podpořit na Kickstarteru. Toto speciální vydání bude obsahovat řadu zajímavých doplňků, vylepšené komponenty, nové minirozšíření, kovové mince, opravdu velkou krabici, a mnoho dalšího.

Díky podpoře herní komunity bude moci vzniknout skutečný sběratelský kousek. Výroční edice totiž přinese kromě základní hry také rozšíření Festival Season, minirozšíření s nastavením podzemí pro každého hráče, vytištěná pravidla k minirozšíření "Minions Bearing Gifts", speciální dřevěnou krabici na hru či nálepky na žetony jídla. Pokud bude mít tento projekt úspěch, objeví se i další překvapení. Je rozhodně na co se těšit.

V této podobě se bude jednat o anglické vydání. Zapojit se ale můžete také. Všechny podrobnosti najdete na stránce Kickstarteru.

Kickstarter je jedním se serverů, který zprostředkovává komunitní financování (crowdfunding). U nás je známý například Startovač či Hithit.cz. Je to jeden z možných způsobů, jak zafinancovat zajímavý projekt, který by se jinak nedostal na světlo světa, ale i způsob distribuce. Klíčová totiž je, že se bude realizovat jen v případě dostatečné podpory. Přispěvatelé za to dostanou určitou odměnu. U her to většinou znamená novou, originální hru s nějakým bonusem navíc. Na Startovači může aktuálně podpořit například výrobu japonských šachů Shogi nebo novou českou hru Home Designers

Videopředstavení výroční edice Dungeon Lords (en):



Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: