Novinka: Nastává Hodina duchů

Znáte hru Duch! a její ústřední postavu ducha Balduina? Pokud ne, nevadí, v recenzi se s ní můžete blíže seznámit. S Balduineme se setkáte v nové hře Hodina duchů. Jedná se také o postřehovou hru pro 2–8 hráčů, v níž máte vzít správný předmět. Vybírat tentokrát budete hned z devíti. Hrát můžete stejně jako Ducha nebo přidat několik nových pravidel. Díky nim a většímu počtu předmětů je hra náročnější, což ocení především ti, kdo znají původní hru nebo variantu Duchová v koupelně.

Hra opět obsahuje krásné dřevěné předměty: hodiny, klíč, cylindr, sovu, svítilnu, zrcadlo, netopýra, flakonek a nechybí samozřejmě duch.

Pokročilí hráči mohou hrát s třemi dodatečnými pravidly v libovolné kombinaci. 1. Předmět v zrcadle vezměte bez ohledu na jeho barvu. 2. Pokud je na kartě sova, správný předmět musíte pojmenovat, do ruky ho nesmíte vzít. 3. Objeví-li se na kartě sova a zrcadlo, nic nesbíráte, ale musíte říct barvu předmětu v zrcadle.

Hodina duchů je zdařilou inovací úspěšné hry. Je to akční, rychlá a zábavná postřehová hra. Zahrajete si ji dobře s dětmi minimálně od 8 let.

Související články:
Chcete si hru Hodina duchů koupit?

MINDOK Hodina duchů lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: