Novinky: REXhry představí hned tři nové hry

Přísun novinek tohoto léta ještě nekončí. V příštím týdnu se můžete těšit na několik novinek, které připravují REXhry. Toto malé vydavatelství se letos opravdu rozjelo a přináší na náš trh jednu pěknou hru za druhou.

Příznivci Zeměplochy se dočkají druhé hry ze série z tohoto světa, vyjdou Čarodějky. Další velmi pěknou hrou, která je vhodná pro rodinné hraní, bude Origin: Počátek lidstva. Z kolébky lidstva se vydáte do širého světa, abyste se v něm zabydleli. Do třetice to bude párty hry Coup: Noční klub, ve které si užijete blafování, komunikaci se spoluhráči a mafiánské prostředí.

Zeměplocha: Čarodějky

  • pro 1–4 hráče od 8 let
Hra je zasazena do fantasy světa Zeměplochy, je však pohádkovější než Zeměplocha: Ankh-Morpork. Má také jednodušší pravidla. Celkově můžete očekávat hru přístupnou široké hráčské veřejnosti vhodnou pro rodinné hraní. Ve hře představujete adeptky čarodějnického řemesla, které se musí vypořádat s rozličnými úkoly. Soupeří mezi sebou o to, která je schopnější, zároveň ale musí spolupracovat.

Odkaz: The Witches: A Discworld Game na BGG (en)

Origin: Počátek lidstva

  • pro 2–4 hráče od 8 let
Je to rodinná hra s pěknými herními komponenty, která vás zavede do období počátků lidstva a jeho rozširování po světě. Ve hře představujete první lidi. Za obsazení nových regionůsvěta a za plnění úkolů získáváte vítězné body. K vítězství vám také může pomoci, když vynaleznete nové technologie.

Odkaz: Origin na BGG (en)

Coup: Noční klub

  • pro 2–6 hráčů od 10 let
Tato karetní hra je tematicky zasazena do mafiánského prostředí. Jako hlava rodiny pracujete na tom, abyste se dostali k moci a oslabili vliv ostatních rodin. Používáte k tomu všechny dostupné prostředky, blafujete, podplácíte.

Odkaz: Coup na BGG (en)


Související články:
***

Žádné komentáře: