Chystá se: CBG připravuje párty hru McJohny's

Czech Board Games chystají další hru do řady svých párty her. Po Infarktu, Staré Blažkové a Doktoru Hrubci přichází McJohny´s. Tentokrát vás vtáhne do světa fastfoodů. Stanete se součástí rychlého občerstvení zaměřeného na krabí burgery. Hra je určena pro 3–6 hráčů od 10 let. Jednu partii zvládnete do půl hodiny. Samotná hra je složena z několika rychlých miniher, jejichž úspěšné absolvování rozhodně o tom, jak se vám podařilo uspokojit zákazníky a jaká vás za to čeká výplata. Ti nejlepší se mohou těšit na dovolenou snů na Crab Island.

Hru McJohny´s si můžete zajistit například na Startovači. Stačí se připojit k dalším startérům.

Ukázka krabice hry.
V každém kole je jeden hráč manažerem směny, který rozhoduje o tom, kdo co bude dělat (jakou minihru bude hrát), ale také o tom, kdo nedostane zaplaceno (kdo bude škodit). Směna trvá pouhou minutu. Jakmile skončí, vyhodnotí se spokojenost zákazníků a výplata:
  • Všichni zákazníci jsou spokojeni: zaměstnanci dostanou zaplaceno a obdrží i prémie (z platu manažera, na něj nic nezbyde).
  • Větší část zákazníků je uspokojena: zaměstnanci dostanou výplatu a prémie si nechá manažer, protože si ji nikdo jiný nezaslouží.
  • Málo zákazníků je uspokojeno: jeden zaměstnanec udá šéfovi, jaký je to tam svinčík, nikdo nic nedostane, jen on dostane všimné (bonzáckou odměnu).

V každém kole tedy hráči řeší rozdílné úkoly a jsou odměněni podle toho, jak jsou ve své roli úspěšní.

Hru si již můžete vyzkoušet na vybraných herních akcích. CBG ji oficiálně představí na veletrhu her v Essenu. Autorem hry je Jan Vaněček. Vyhrála soutěž autorů 2013 (tehdy ještě známá jako Hectic Orcs), kterou každoročně pořádanou Česká deskoherní společnost (Czech Board Games). CBG také stojí za finálním provedením hry.

Hra McJohny´s na Startovači
Vydání hry můžete podpořit také na Startovači. Čas máte do 15. října, kdy bude projekt uzavřen. Vyberte si odměnu, podle toho, jak moc chcete vydání hry podpořit. Například za 450 Kč získáte hru i s originální plackou. Získané finance jsou určeny především na první tisk hry.

Odkazy:
Související články:
***
Crab Salad.
Spaghetti Crab-o-Nara.

Žádné komentáře: