Na Hrajeme.cz můžete vyhrát pěknou hru

Rádi si hrajete? To je dobře. Na Hrajeme.cz si nyní můžete také zasoutěžit hned o dvě pěkné hry. Do 5. května o Aktivity: Gold Edition od Piatniku a do 12. května o hru Patchwork od MindOKu. Stačí, když odpovíte na tři celkem jednoduché otázky a když se stanete fanouškem stránky na Facebooku, Twitteru nebo se přihlásíte k odběru Newsletteru Hrajem.cz. Kromě šance vyhrát hru získáte i přehled o tom, co se ve světe moderních společenských her aktuálně děje a budete mít tipy na dobré hry z první ruky. Zároveň tak portál Hrajeme.cz a jeho redakci podpoříte, protože webu věnuje nemalé úsilí. Tak neváhejte a sdílejte s přáteli.

Hra Patchwork je svižná rodinná hra pro dva hráče, která se výborně hodí i pro partnerské dvojice. Ve hře vytváříte přikrývku složenou z různobarevných dílků záplat různých tvarů. Máte přitom omezený čas, který se zaznamenává na časové stupnici ve tvaru spirály. Zaslouženého vítězství dosáhne ten, kdo chytře zvolí a nejlépe zkombinuje vybrané záplaty.

Aktivity již patří mezi klasiku mezi párty hrami, které mají za úkol především pobavit přátele nebo rodinu, a hodí se i do větší společnosti. Activity: Gold Edition představují nové vydání hry, které přináší více než 1400 nových úkolů a navíc extra zlaté karty s pořekadly, rčeními a vtipnými hláškami.

Soutěže o další hry budou následovat, doporučuji stránky sledovat.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: